top of page
ADÓ 1%

Minden támogatásnak örülünk és nagyon köszönjük segítséged, hogy a tánc, illetve annak öröme továbbra is része lehessen életünknek!

 

 

Az idén is lehetőség van arra, hogy rendelkezz az összevont adóalap után befizetett személyi jövedelemadód 1+1%-áról. Ezt legkésőbb a tárgyévet követő május 20-ig, az szja-bevallástól függetlenül is megteheted.

A felajánláshoz az alábbi adatokra lesz szükséged

 

Név: Dance Image Production Tánc és Kulturális Közhasznú Sportegyesület
Adószám: 18817856-1-15

 


Milyen célra használja fel az egyesület az adó 1%-ból befolyt összeget?

 

A gyerekek színpadra jutásáig, fellépésekre-, illetve a táncversenyeken való részvételéig igen megterhelő költségek zúdúlnak a szülők nyakába. Az adó 1%-ból befolyt összeget az évente 3-6 alkalommal megrendezésre kerülő táncversenyek részvételi díjaira (regisztrációs díj, tagdíj, nevezési díj), helyszínre utazásra, (esetenként) szállásra, illetve a produkciókhoz szükséges jelmezekre, díszletekre, kellékekre tudjuk felhasználni. Ezek együttesen, éves szinten egy versenyszezonra vonatkoztatva, gyermekenként több 10 ezres költségek, még minimálisan is.

Mivel ezen kiadások minden diákunkat érintik, így az adó 1%-ból befolyt bevételek teljes összegét minden évben a gyermekekre fordítjuk!

Tudj meg többet, miként adható az Adó 1% az egyesületnek
https://nav.gov.hu/nav/szja1_1


Az szja 1% felajánlására jogosult civil szervezetek listája

itt érhető el.


Az 1+1% felajánlásáról -függetlenül attól, hogy a 2022-es személyi jövedelemadó bevallásod hogyan nyújtod be- a bevallással együtt vagy akár attól elkülönülten is rendelkezhetsz.

 


Amennyiben magánszemélyként rendelkezel elektronikus tárhellyel, nyilatkozatod a legegyszerűbb módon, elektronikus úton is benyújthatod

  • az e-SZJA webes felületén az online kitöltő segítségével

 

  • az ÁNYK keretprogram segítségével, a bevallással együtt, annak EGYSZA lapját kitöltve vagy attól elkülönítve a 18EGYSZA nyomtatvány kitöltésével.

 


Papíros formában postai úton, vagy lezárt borítékban a NAV ügyfélszolgálatain személyesen, illetve meghatalmazott útján nyújtható be

 

  • a személyi jövedelemadó-bevallással együtt, annak EGYSZA lapját kitöltve

  • az e-SZJA felületen megtalálható kitöltő program segítségével elkészített, majd kinyomtatott nyilatkozati lapon

  • a 22EGYSZA jelű nyomtatványon vagy annak adattartalmával egyező nyilatkozati lapon

feka_atlatszo.png
bottom of page